Jump to content

Custom Search




Welcome to the C-MAX Hybrid Forum


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to the C-MAX Hybrid Forum. You must register to create topics or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Here's some member benefits:
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create photo albums and post images. . .more!
Click here to create an account now
 
Guest Message by DevFuse

Get you C-MAX Hybrid Registered in the official Ford Authorized Registry. More here.


Photo
- - - - -

Radio won't turn off, change stations, or respond to volume

radio electric problems

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   vascoboy

vascoboy

    New Member

  • C-MAX Hybrid Member
  • 2 posts
  • Region:U.S. Pacific Coast
  • Locationsan francisco
  • My C-MAX's Year:2013
  • Current Vehicle:CMax hybrid

Posted 17 November 2017 - 09:36 PM

anyone else experience this? what a PIA









Lose this advertisement by becoming a member. Click here to create a free account.


#2 OFFLINE   C-MaxJaxon

C-MaxJaxon

    C-Max Hybrid Member

  • C-MAX Hybrid Member
  • 254 posts
  • Region:Decline
  • LocationUSA
  • Current Vehicle:2013 Ford C-Max SEL

Posted 17 November 2017 - 11:02 PM

A bunch of us had this problem a couple of weeks ago.

 

http://fordcmaxhybri...d-other-issues/

 

I also found someone here with the problem a couple days later.

 

http://www.fixya.com..._2013_ford_cmax

 

It's curious that there would be multiple people with the same problem on or around the same day. :headscratch:

 

After my battery died a couple days later and I jump started it, the problem was gone. But I had the dealer do an APIM software update anyway. You may be able to fix it with a fuse pull or battery disconnect.


  • petemx5 likes this

#3 ONLINE   homestead

homestead

    C-Max Hybrid Member

  • C-MAX Hybrid Member
  • 480 posts
  • Region:Decline
  • LocationPacific Northwest
  • Current Vehicle:C-Max Hybrid SEL

Posted 01 May 2018 - 02:58 PM

Radio froze up this morning.  Pulled F79 the 15A blue fuse.

This is located under the glove box.  F79 is the lowest 15A fuse on the 3rd row.

Fixed my problem.  There are two plastic catches to squeeze and then remove the cover panel to gain access.

2nd time in 5 years this has happened.

 

 

 

Attached Files


Edited by homestead, 01 May 2018 - 03:00 PM.

  • fbov likes this






Custom Search




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Privacy Policy TERMS OF SERVICE ·